Extension & Refurbishment
Turners Hill, West Sussex

Fenice Design + Build worked in collaboration with Ecotecture to develop a fantastic new rear and side double storey extension for clients , Lyn and Bryan.

Working with Ecotecture ensured the project was delivered with the utmost care and attention on the thermal performance of the build.

The side extension has provided a lovely new open plan kitchen living space on the ground floor, whilst adding an additional bedroom and en-suite on the 1st floor. The rear extension has enhanced the living space further and provided a pantry on the ground floor. The 1st floor has benefitted with an additional bedroom.

The project includes:

  • - Demolition of existing side outhouse
  • - Formation of rear and side double storey extensions
  • - Under Floor heating to both extension areas
  • - Plastering and decoration throughout
  • - Beautiful Amtico flooring throughout
  • - Bespoke kitchen Hamilton stone